RO Elco – Servicii instalatii electrice si sisteme de securitate

Instalatii electrice

Instalatii electrice

Instalatiile electrice industriale, cat si cele rezidentiale, prezinta intotdeauna un risc considerabil, iar cablurile, tablourile, aparatele si sistemele de protectie impotriva electrocutarii trebuie sa corespunda solicitarilor in conditii de incarcare maxima si functionare sigura.

Solutiile de proiectare si executie sunt corelate cu necesitatile beneficiarilor, respectand in acelasi timp normativele si standardele in vigoare.

Instalatii paratrasnet

Sistemele de protecţie la trăsnet au rolul de a capta trăsnetul şi de a il descărca în mod sigur printr-o priza de pamant, protejand cladirea si zona perimetrala. Pentru o protectie suplimentara oferim solutii pentru echiparea tablourilor electrice, cu descarcatoare de supratensiune, care s-au dovedit eficiente in toate tipurile de instalatii electrice industriale sau rezidentiale.

 

UPS

Pe langa sistemele de instalatii electrice, RO ELCO ofera si solutii optime pentru alimentarea cu energie electrica cu surse de rezerva a instalatiilor electrice industriale si rezidentiale , cu grupuri electrogene si surse neintreruptibile (UPS).

Sectoare

  • Industrial: depozite marfa, fabrici etc;
  • Comercial: centre comerciale, puncte de vanzare, Horeca;
  • Rezidential: locuinte proprii, spatii de birouri, hoteluri;
  • Civil : institutii publice (spitale, scoli)
Call Now Button