• 51 Brandywine Drive, Ridgecrest, CA 93555. Locate us on the map.

  L - V: 09:00 - 18:00

 • Program de lucru

  office@ro-elco.ro

 • Contact

  0247.460.900 / 0766.478.002

 • Telefon

  Instalatii electrice

  
Instalatiile electrice industriale, cat si cele rezidentiale, prezinta intotdeauna un risc considerabil, iar cablurile, tablourile, aparatele si sistemele de protectie impotriva electrocutarii trebuie sa corespunda solicitarilor in conditii de incarcare maxima si functionare sigura.

  Solutiile de proiectare si executie sunt corelate cu necesitatile beneficiarilor, respectand in acelasi timp normativele si standardele in vigoare.

  Instalatii paratrasnet

  Sistemele de protecţie la trăsnet au rolul de a capta trăsnetul şi de a il descărca în mod sigur printr-o priza de pamant, protejand cladirea si zona perimetrala.

  Pentru o protectie suplimentara oferim solutii pentru echiparea tablourilor electrice, cu descarcatoare de supratensiune, care s-au dovedit eficiente in toate tipurile de instalatii electrice industriale sau rezidentiale.

  UPS

  Pe langa sistemele de instalatii electrice, RO ELCO ofera si solutii optime pentru alimentarea cu energie electrica cu surse de rezerva a instalatiilor electrice industriale si rezidentiale , cu grupuri electrogene si surse neintreruptibile (UPS).

  Sectoare