RO Elco – Servicii instalatii electrice si sisteme de securitate

Despre noi

Despre noi

Obiectivul nostru principal este de a ne mentine in topul companiilor regionale in domeniul instalatiilor electrice si de Securitate, implementand o strategie de durata bazata pe cele mai performante solutii tehnice.

CALITATE SUPERIOARA

Depunem un efort continuu in a asigura necesitatile clientilor nostri prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare. Suntem in permanenta in cautare de solutii alternative.

CALITATE SUPERIOARA

Cunoasterea problemelor si nevoilor clientilor nostri ne ajuta sa ne perfectionam sistemele astfel incat fiecare dintre acestea este adaptat la cerintele impuse de nivelul de securitate.

O ALEGERE SIGURA

Echipa de specialisti si tehnicieni din cadrul companiei noastre ne-a ajutat sa transmitem mai departe increderea noastra in echipamentele si solutiile pe care le-am promovat de-a lungul anilor. Cunoasterea in detaliu a acestora ne-a permis proiectarea de sisteme integrate optime indiferent de capacitatea si amploarea obiectivului propus.

SOLUTII COMPLETE

Pornim de la ideea ca eficienta unui sistem de securitate consta in faptul ca acesta trebuie sa asigure o protectie completa prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere si centralizarea datelor spre un centru de monitorizare. Astfel in arhitectura acestuia se vor regasi echipamente video, antiefractie si control al accesului, formand un sistem unic integrat la preţurile cele mai competitive în raport cu performanţele acestora.

Produsele si serviciile oferite RO ELCO ofera o gama completă de solutii pentru toate tipurile de instalatii electrice:

Sisteme antiefracţie, Sisteme de control acces, Sisteme de televiziune cu circuit închis, Sisteme de detectare si semnalizare incendiu, Sisteme de interfonie si videointerfonie, Sisteme de protecţie perimetrala, Automatizari pentru porţi/garaje, Instalatii electrice de forta industriale, Instalatii de protectie la supratensiuni si descarcari atmosferice (paratraznet)

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp!
Powered by